14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ηράκλειο: Δύο διαφορετικά ζευγάρια έκαναν σεξ μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών | Βίντεο

Ημερομηνία:

Τα διερχόμενα αυτοκίνητα “έκοβαν” ταχύτητα, με τους επιβάτες παραξενεμένους από το θέαμα, ενώ το ζευγάρι συνέχιζε απτόητο…

Αίσθηση προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media, με ερωτική συνεύρεση ζευγαριού στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, σε περιοχή έξω από το Ηράκλειο.

Τα διερχόμενα αυτοκίνητα “κόβουν” ταχύτητα, με τους επιβάτες παραξενεμένους από το θέαμα, ενώ το ζευγάρι συνεχίζει απτόητο… Πάντως η θέση του οχήματος και του ζευγαριού, μάλλον δεν είναι τυχαία, καθώς πέραν του … απόκρυφου του άνδρα, δε φαίνονται πρόσωπα ούτε η πινακίδα του αυτοκινήτου.

Εν τω μεταξύ, ασυγκράτητο ζευγάρι Ουκρανών “πιάστηκε” εν δράσει… χθες στις 21.00 μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, στην οδό Λόρδου Βύρωνα, στο κέντρο του Ηρακλείου, χωρίς να πτοούνται από τα έκπληκτα βλέμματα των περαστικών.

Οι ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσιο χώρο έβαλαν σε μπελάδες ένα ζευγάρι από την Ουκρανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για δύο 36χρονους Ουκρανούς που βρίσκονται στην Κρήτη για διακοπές.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στα έκπληκτα ματιά μικρών και μεγάλων οι ασυγκράτητοι Ουκρανοί μετέτρεψαν το όχημα τους σε ερωτική φωλιά, χωρίς να τους ενοχλεί το παραμικρό.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η αστυνομία που έπιασε στα πράσα τους αλλοδαπούς να ερωτοτροπούν χωρίς να τους νοιάζει διόλου το γεγονός ότι τριγύρω είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου… που είχε σαστίσει από όσα έβλεπε να διαδραματίζονται.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δύο Ουκρανοί συνελήφθησαν για προσβολή δημόσιας αιδούς και πλέον θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους …σε κοινή θέα.

cretalive.gr, cretapost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...