Ηράκλειο: Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων κατάφερε να επανασυνδέσει το ρεύμα σε μάνα τριών παιδιών που η ΔΕΗ της είχε κόψει το ρεύμα εν μέσω επιδημίας κορωνοϊού

Κανένα σχόλιο

Κάποιοι συνεχίζουν και δίνουν αγώνες ανθρωπιάς ακόμα και μέσα στην επιδημία που έχει κλείσει την πλειοψηφία των πολιτών στα σπίτια τους.

Μία τέτοια περίπτωση είναι η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου που με αγώνα που έδωσε κατάφερε να επανασυνδέσει το ρεύμα σε εργαζόμενη, μητέρα τριών παιδιών, της οποίας το ρεύμα η ΔΕΗ αποφάσισε να κόψει την προηγούμενη Παρασκευή εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Το ζήτημα βεβαίως είναι πόσοι άλλοι συμπολίτες μας βρίσκονται αυτές τις δύσκολες ημέρες χωρίς ρεύμα επειδή οι εταιρείες δεν υπολογίζουν από επιδημίες…

"Sponsored links"

Διαβάστε τι αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Με επιτυχία έληξε η αγωνία της συναδέλφισσας μάνας τριών παιδιών που την προηγούμενη εβδομάδα εν μέσω πανδημίας έμεινε χωρίς ρεύμα! Με παρέμβαση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 20/3 αντιπρόσωποι της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και του ΠΑΜΕ στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι, σήμερα το πρωί επανασυνδέθηκε το ρεύμα στο σπίτι της συναδέλφισσας.

Ο λόγος της παρέμβασης ήταν  η διακοπή ρεύματος από την προηγούμενη Παρασκευή στο σπίτι μονογονεϊκής  οικογένειας εργαζόμενης μητέρας τριών παιδιών. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης οι εκπρόσωπου του σωματείου επισημάναμε ότι σε αυτές τις συνθήκες εν μέσω πανδημίας θεωρούμε απαράδεκτο  να σταματούν την παροχή ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά λόγω του ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος της ρύθμισης που είχε γίνει στο παρελθόν. Η υπεύθυνη της υπηρεσίας δεσμεύτηκε ότι θα γίνει επανασύνδεση του ρεύματος τις επόμενες μέρες χωρίς να χρειαστεί η εργαζόμενη να καταβάλλει το χαράτσι των 500 ευρώ όπως της ζητήθηκε αρχικά.

Αυτή η παρέμβαση και άλλες που πραγματοποιούνται από τα σωματεία αυτές τις μέρες μας δείχνουν ότι κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος αυτή την περίοδο. Καλούμε τους εργαζόμενους να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία τους να καταγγείλουν κάθε τέτοια πράξη σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών νοικοκυριών!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις