15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ηράκλειο: Καταγγέλλουν… “μαϊμού” ληστείες – Τρία περιστατικά σε λίγες μέρες

Ημερομηνία:

“Επιδημία”… “μαϊμού” ληστειών έχει ξεσπάσει στο Ηράκλειο.

Μετά τον 34χρονο που πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ληστεία σε βάρος του, μπροστά σε ΑΤΜ στη Λεωφόρο Ικάρου, με λεία 400 ευρώ που μόλις είχε βγάλει από το μηχάνημα, που αποδείχθηκε ψευδής, και συνελήφθη, προέκυψαν άλλα δύο παρόμοια περιστατικά.

Το ένα στην οδό Καποδιστρίου στον Μασταμπά, όπου ένας 24χρονος αλλοδαπός διανομέας φαγητού, κατήγγελε στην αστυνομία, δήθεν ληστεία σε βάρος του, με λεία 80 ευρώ από τις εισπράξεις του, και το άλλο, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου όπου ένας 27χρονος έλληνας είπε στην αστυνομία ότι ενώ περπατούσε, ένας άγνωστος τον απείλησε και του πήρε το κινητό του τηλέφωνο και το ρολόι του.

Η έρευνες της αστυνομίας έδειξαν ότι και τα δύο, πρόσφατα περιστατικά δεν ίσχυαν και οι δύο άνδρες ψεύδονταν, προφανώς για να καλύψουν και να δικαιολογήσουν δικά τους… “λάθη”.

Οι δύο νεαροί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, όμως σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και ψευδή καταγγελία.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ