Ηράκλειο: Οι μπαλωθιές… τους φόρεσαν χειροπέδες – “Ξινό” τους βγήκε το γλέντι

Κανένα σχόλιο

Χειροπέδες φόρεσαν χθες (Τσικνοπέμπτη) το απόγευμα σε μετόχι στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου, δύο άνδρες 55 και 35 ετών για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Η σύλληψή τους έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, όταν η αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικους για …μπαλωθιές.

Σε έρευνα των αστυνομικών στον εξωτερικό χώρο της οικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και κάλυκες.

"Sponsored links"

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live