23.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ηράκλειο: Σοκαριστική κακοποίηση μικρού κοριτσιού -Δίωξη στην μητέρα και τον σύντροφό της

Ημερομηνία:

Οι μαρτυρικές συνθήκες ζούσε ένα κοριτσάκι 2,5 ετών σε περιοχή του Ηρακλείου, οδήγησαν σε διώξεις εναντίον της μητέρας και του συντρόφου της.

Πρόκειται για μία 21χρονη και έναν 23χρονο από την Παλαιστίνη, στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για τον ξυλοδαρμό της μικρούλας.

Στον σύντροφο της μητέρας η δίωξη που ασκήθηκε είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Το χρονικό της αποκάλυψης

Το μαρτύριο που ζούσε το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι ήρθε στο φως όταν ένας γείτονας άκουσε επίμονο κλάμα από το σπίτι στην περιοχή του Πόρου, και ενημέρωσε τις αρχές, την περασμένη Παρασκευή (31/5).

Όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, αντίκρισαν τη μικρούλα με μώλωπες, σημάδια και χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι της.

Ο σύντροφος της μητέρας ήταν παρών όταν εμφανίσθηκαν οι αστυνομικοί.

Όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε το κοριτσάκι, έφερε και παλαιότερα χτυπήματα στο σώμα της.

Η 21χρονη μητέρα και ο σύντροφός της συνελήφθησαν ενώ θα γίνει κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το παιδί.

Η προσωρινή του επιμέλεια έχει δοθεί στους παππούδες της μικρής από την πλευρά της μητέρας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ