15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ηράκλειο: Σώα αλλά σε κακή ψυχολογική κατάσταση εντοπίστηκε η 21χρονη Ουκρανή που είχε εξαφανιστεί

Ημερομηνία:

Λήξη συναγερμού για την 21 ετών Ουκρανή, της οποίας η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στην Αστυνομία χθες το βράδυ από την αδερφή της.

Η κοπέλα βρέθηκε σε κακή ψυχολογική κατάσταση, χωρίς να έχει επίγνωση του ποια είναι και πού βρίσκεται, στην παραλία του Arina από πολίτες που ειδοποίησαν τις Αρχές.

Αν και η νεαρή γυναίκα βρέθηκε χθες χρειάστηκε να εξακριβωθεί η ταυτότητά της και στη συνέχεια διακομίστηκε αρχικά στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, που όμως, λόγω διασποράς κορονοϊού, δεν δέχεται νέες εισαγωγές και στη συνέχεια στην αντίστοιχη του Ρεθύμνου.

H κοπέλα, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή την οποία διέκοψε, είχε εξαφανιστεί και στο παρελθόν από το σπίτι της. Χθες το πρωί η αδερφή της περίμενε να την επισκεφθεί στο σπίτι της, στον Ανισαρά Χερσονήσου, όμως εκείνη δεν εμφανίστηκε, προκαλώντας την κινητοποίηση των δικών της και των Αρχών.

iraklionews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...