27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Ηράκλειο: Τον ξεσπιτώνουν ενώ η γυναίκα του είναι στο κρεβάτι σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης για να το ενοικιάσουν μέσω Airbnb

Ημερομηνία:

Πληθαίνουν οι καταγγελίες σχετικά με ιδιοκτήτες που προχωρούν σε λύση μισθωτηρίων σπιτιών στην Κρήτη για να τα αξιοποιήσουν μέσω της πλατφόρμας Airbnb ή άλλων παρόμοιων.

Σε σχετική καταγγελία προχώρησε για το θέμα αυτό ένας ακροατής του Ράδιο Κρήτη μιλώντας στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη. Όπως είπε, τον βγάζουν από το σπίτι του για να το νοικιάσουν μέσω Airbnb, ενώ η γυναίκα του είναι στο κρεβάτι σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Από την πλευρά της η πρόεδρος των κτηματομεσιτών ανατολικής Κρήτης, κ. Άρτεμις Μαυράκη, είπε ότι τα διαμερίσματα αυτή τη στιγμή στην πόλη του Ηρακλείου είδος προς εξαφάνιση.

Η κ. Μαυράκη σημείωσε πως δεν υπάρχουν τριάρια καθώς η πλειοψηφία των ιδιοκτητών επιλέγουν να τα νοικιάσουν σε τουρίστες.

Να σημειώσουμε ότι και παλιότερα έχουν γίνει καταγγελίες κυρίως σε Χανιά και Ρέθυμνο, από εκπαιδευτικούς και φοιτητές που αδυνατούν να βρουν στέγη.

Η κ. Μαυράκη τόνισε ότι η Ομοσπονδία της έχει απευθυνθεί στην υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου ζητώντας κανόνες στην εν λόγω αγορά και κίνητρα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ