Ηράκλειο: Το πλοίο κοντά στην ακτή …έγινε θέμα συζήτησης

Κανένα σχόλιο

Εντύπωση προκάλεσε αλλά και θέμα συζήτησης ένα φορτηγό πλοίο που νωρίς σήμερα το μεσημέρι εθεάθη στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής του Τσούτσουρα στα νότια του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για φορτηγό πλοίο γερμανικών συμφερόντων που είχε αποπλεύσει από την Ολλανδία και το οποίο για άγνωστους λόγους παρέμεινε για αρκετή ώρα πολύ κοντά στην ακτή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έχει ζητηθεί από τον καπετάνιο του πλοίου να απομακρυνθεί άμεσα από την περιοχή

"Sponsored links"

Για την ώρα παραμένει άγνωστος ο λόγος το πλοίο παρέμεινε για αρκετή ώρα στα ανοιχτά του Τσούτσουρα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live