18.2 C
Chania
Friday, December 26, 2025

Ηράκλειο – τραγωδία: Θανατηφόρο το τροχαίο λίγο πριν το Αστρίτσι

Ημερομηνία:

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα στον δρόμο από τα Πεζά προς το Αρκαλοχώρι λίγο πριν την έξοδο του Αστριτσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τροχαίο που σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο αυτοκίνητα, ένας 52χρονος άνδρας εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ στη συνέχεια να διαπιστώνει τον θάνατό του.

Από το θανατηφόρο τροχαίο τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα τα οποία παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα εμπλεκόμενα οχήματα λίγο μετά το τροχαίο.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάντανος-Σέλινο: Πολιτική θύελλα για τα τέλη άρδευσης – Καταγγελίες για αυξήσεις έως 132%

Σε πεδίο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης εξελίσσεται το ζήτημα της...

Γιατί ξανανιώθουμε σαν ανώριμα παιδάκια όταν επισκεπτόμαστε το πατρικό μας;

Της Ευτέρπης Μουζακίτη Πως οι εμπειρίες που είχαμε ως παιδιά...

Αγρότες: Με αυτοσχέδια ρεβεγιόν και φωτιές πέρασαν τα Χριστούγεννα – Οι επόμενες κινήσεις

Τα μπλόκα των αγροτών παραμένουν σε όλη τη χώρα, με χιλιάδες τρακτέρ...