24.8 C
Chania
Παρασκευή, 22 Μαΐου, 2026

Ηράκλειο: 3χρονο κοριτσάκι από τα Χανιά σε σοβαρή κατάσταση με χτυπήματα

Ημερομηνία:

Σοβαρό περιστατικό με 3χρονο κοριτσάκι απασχολεί τις αρχές στα Χανιά, καθώς το παιδί μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με εμφανείς κακώσεις και αιματώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την εξέταση από τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε μώλωπες, ενώ εντοπίστηκε και υποσκληρίδιο αιμάτωμα, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στη σταθεροποίησή του και στη συνέχεια το κοριτσάκι διασωληνώθηκε.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο νοσοκομείο, ενώ λόγω της βαρύτητας της κατάστασης κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του αργά το βράδυ στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα δεδομένα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι προβλεπόμενες διαδικασίες διερεύνησης των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απόλυτη αποτυχία των ΗΠΑ: Η CIA λέει ότι το Ιράν έχει ξαναφτιάξει το οπλοστάσιό του

Το Ιράν έχει ήδη επανεκκινήσει την παραγωγή ορισμένων από τα drones...