13.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Η “Άρτεμις” επέβαλε πρόστιμα πάνω από 650.000 ευρώ σε επιχειρήσεις της Κρήτης

Ημερομηνία:

Πρόστιμα ύψους 651.000 ευρώ για αδήλωτη εργασία, επεβλήθησαν, σε επιχειρήσεις στη Κρήτη κατά το διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου – 31 Οκτωβρίου 2013,  ύστερα από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τη χρονική αυτή  περίοδο.
Τα στοιχεία αυτά αποτελούν μέρος της έκθεσης του επιχειρησιακού σχεδίου “Αρτεμις” κατά της αδήλωτης εργασίας, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Εργασίας.

Έλεγχοι στη Κρήτη
Σύμφωνα με την έκθεση, στη Κρήτη, στο διάστημα αυτό διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 3.931 επιχειρήσεις και από αυτές 371 εντοπίστηκαν να απασχολούν αδήλωτους εργαζόμενους (ποσοστό 9,44%).

Σε σχέση με το σύνολο των 18.974 εργαζομένων στις επιχειρήσεις που διενεργήθηκαν 257 έλεγχοι, εντοπίστηκαν 69 αδήλωτοι εργαζόμενοι (ποσοστό 4,62%), ενώ τα πρόστιμα που επεβλήθησαν άγγιξαν τις 651.795 ευρώ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ