18.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Η Ένωση Αστυνομικών Ρεθύμνου για τη χορηγία 5.100 ευρώ από την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Ρεθύμνου:

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας κατόπιν ενεργειών του, εξασφάλισε χορηγία – δωρεά από την εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ύψους #5100# ευρώ, χρηματικό ποσό το οποίο διατέθηκε εξολοκλήρου για την αγορά υλικών παροχής Πρώτων Βοηθειών, στο πεδίο της μάχης, με έμφαση στους επιδέσμους ισχαιμικής περίδεσης τύπου TOYRNIQUET.

Σκοπός της Ένωσης μας είναι, να εξασφαλιστεί ότι σε κάθε περιπολικό που εκτελεί διατεταγμένη Υπηρεσία, να υπάρχει σακίδιο με το ως άνω εξιδεικευμένο υλικό, ώστε εάν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού ή πολίτη και υπάρχει κίνδυνος ζωής , ο οποίος δεν θα είναι άμεσα αντιμετωπίσιμος με άλλο τρόπο, να υπάρχει η δυνατότητα ο θάνατος να αποφευχθεί.

Πεποίθηση μας είναι ότι έστω και αν υπάρχει μια πιθανότητα να σωθεί μια ζωή συνανθρώπου μας, αυτή θα πρέπει να πολλαπλασιάζετε.

Καλούμε τις Διοικήσεις των Υπηρεσιών, να αγκαλιάσουν αυτή μας την πρωτοβουλία και να συνδράμουν προς αυτήν την κατεύθυνση, με δράσεις ενημέρωσης των συναδέλφων μας, ως προς την χρήση των διατιθέμενων αυτών υλικών, ώστε η χρησιμότητα τους να μεγιστοποιηθεί.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΑΑΣΕΒΕΧ καλεί σε αποχή από τις εκλογές του ΕΒΕΧ

Η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συνεργασία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Χανίων (ΑΑΣΕΒΕΧ)...

Nέο μίνι γήπεδο μπάσκετ για τα παιδιά του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων

Εγκαινιάστηκε σήμερα, Παρασκευή 18/10/2024, το μίνι γήπεδο μπάσκετ, που...