Η «Έρευνα για την Κρίση» της Κρυσταλίας Πατούλη σε Ρέθυμνο – Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Η Έρευνα για την Κρίση 2010-2014 της Κρυσταλίας Πατούλη, που συμμετείχαν 180 πρόσωπα των Γραμμάτων, των Επιστημών και των Τεχνών και δημοσιεύεται στο Tvxs.gr επί 4 χρόνια, πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κέδρος και τα αποτελέσματά της θα παρουσιαστούν με συζητήσεις και εκδηλώσεις σε Ρέθυμνο – Ηράκλειο και  Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, στο Ρέθυμνο, το θέατρο OMMA STUDIO και οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ  διοργανώνουν συζήτηση – παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου και συμβούλου ανθρωπίνων σχέσεων Κρυσταλίας Πατούλη: «Η Έρευνα  για την κρίση (2010-2014)» την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, 5:30 μ.μ, στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολιτιστικών Ομάδων Πανεπιστημίου Κρήτης

Για τα αποτελέσματα της Έρευνας θα μιλήσει η συγγραφέας, ο Αντώνης Διαμαντής: Ηθοποιός-Σκηνοθέτης και η Νέλλη Ψαρρού, δημοσιογράφος, Συγγραφέας και σκηνοθέτης.

"Sponsored links"

Το βιβλιοπωλείο Βιβλιοσκόπιο θα διαθέσει τα βιβλία της έκδοσης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ, που συμβάλλει καθοριστικά εδώ και δεκαετίες στην επίλυση κρίσεων προς την ανεξαρτητοποίηση, και στη Μέριμνα, που συμβάλλει στην αντιμετώπιση των απωλειών στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους.

Info: Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολιτιστικών Ομάδων Πανεπιστημίου Κρήτης: Νικηφόρου Φωκά 82 (Μακρύ Στενό), Παλιά Πόλη, Κυριακή 18/01/15, 5:30μμ, τηλ.: 6986-878873. Είσοδος  ελεύθερη.

167229-patouli_18_01_15_hr-2

Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015,  8μ.μ, στο πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού ΝΥΝ  και ΑΕΙ.

Στην εκδήλωση στο Ηράκλειο θα μιλήσει η συγγραφέας, ο Αντώνης Διαμαντής, Ηθοποιός-Σκηνοθέτη και η Νέλλυ Κατσαμά, Δημοσιογράφος

Όπως και στο Ρέθυμνο, ο βιβλιοπωλείο ΑΝΑΛΟΓΙΟ θα διαθέσει τα βιβλία της έκδοσης τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ, που συμβάλλει καθοριστικά εδώ και δεκαετίες στην επίλυση κρίσεων προς την ανεξαρτητοποίηση, και στηΜέριμνα, που συμβάλλει στην αντιμετώπιση των απωλειών στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους.

Η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά με τους Δημήτρη Ζαχαριουδάκη και Δημήτρη Καρβέλη.

Info: Πολυχώρος Τέχνης και Πολιτισμού, ΝΥΝ  και ΑΕΙ: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17, Ηράκλειο, Δευτέρα 19/01/15, 8μμ, τηλ.: 6980038651. Είσοδος  ελεύθερη.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live