28.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη: «Ψευδείς κατηγορίες και άκρατη λασπολογία» – «Δεν παίρνω λέξη πίσω» η πρώτη αντίδραση του βουλευτή Χανίων

Ημερομηνία:

Ξεφεύγει η κόντρα Λινού – Πολάκη με φόντο την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη, το οποίο μάλιστα δημοσίευσε σε ανάρτησή της.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «χυδαία αντίδραση» και «ψευδείς κατηγορίες» σε βάρος της από τον βουλευτή Χανίων με μοναδική αιτία την αποπομπή του από την ΚΟ του κόμματος. Παράλληλα η Αθηνά Λινού τον κατηγορεί για «άκρατη λασπολογία».

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Λινού αναφέρει στο εξώδικο προς τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Χανίων, ότι οι «ψευδείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις και αναρτήσεις» του προς το πρόσωπό της, και την ΑΜΚΕ Prolepsis «έχουν έναν και μόνο σκοπό: να παραπλανήσουν, κατά τη γνώριμη τακτική σας, τόσο την κοινή γνώμη όσο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το έργο της Prolepsis ώστε να λησμονηθεί στη δημόσια σφαίρα ο λόγος της απομάκρυνσής σας».

«Κατέβαλα προσπάθεια με την τελευταία τηλεφωνική κλήση μου να σας συγκρατήσω από τον κατήφορο τον οποίο επιλέξατε προς αποτροπή περαιτέρω εκτράχυνσης του δημοσίου λόγου. Δεν το δεχθήκατε. Αντ’ αυτού επιδοθήκατε και πάλι σε ύβρεις και αστικές αδικοπραξίες σε βάρος μου», υπογραμμίζει στο εξώδικο.

Η Αθηνά Λινού καλεί τον Παύλο Πολάκη μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες να ανακαλέσει και να απαλείψει από το διαδίκτυο «όλες τις ψευδείς, συκοφαντικές και ιδιοτελείς αναφορές σας προς το άτομό μου και την Prolepsis», διαφορετικά, «σας δηλώνω ότι θα προσφύγω ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε κάθε χώρα του εξωτερικού στην οποία έγιναν γνωστές οι εν λόγω αναρτήσεις σας προς αποκατάσταση της αλήθειας και της τιμής και της υπολήψεώς μου».

«Δεν παίρνω λέξη πίσω»

«Μετα την απειλη για μήνυση, μετα το τηλεφωνο που της απαντησα οπως της άξιζε, να και το ΕΞΩΔΙΚΟ απο την κυρια Λινού!!!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης, σημειώνοντας ειρωνικά ότι έχει… τρομοκρατηθεί.

Και συνεχίζει στην άναρτησή του ο βουλευτής Χανίων:

«Κυρια Λινου:
1) Δεν παιρνω λεξη πισω απο οσα στοιχεια ανεβασα και απο όσες αναρτησεις εκανα!

2) Αυτος που πρεπει να απολογηθει ειστε εσεις και η εταιρεια σας,που συναπτει προγραμματιες που κρυβουν απευθειας αναθεση,που δινετε 320.000 ευρω σε θυγατρικη εταιρεια κετερινγκ με μηδενικους τζιρους και που μπαινει μετα σε εκκαθαριση ,που πληρωνεστε χωρις ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ απο τον επιτροπο ,που δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα στοιχεια των σχολειων και των παιδιων που δωσατε το δεκατιανο κλπκλπ.

Αν ειχαμε εισαγγελεις σε αυτη τη χωρα θα σας ειχε καλεσει ηδη!
Περιμενω τη συνεδριαση του Περιφερειακου Συμβουλιου Στερεας Ελλαδας την επομενη βδομαδα και μετα θα κανω εγω αυτο που πρεπει ..

ΥΓ1: Καλα κυριε διευθυντα του γραφειου του προεδρου.Ακομα να βγάλεις συμπερασμα με τις σελιδες που σου εστειλε η κυρια Λινου;;;
Οταν ησουν στον Τομεα Διαφανειας μαζι μου ήσουν πολυ γρηγορος. Τωρα τι εγινε; Σκοτεινιασε η κριση σου;;

ΥΓ2: Για τις ποκιτικες κρισεις που εκφερετε μεσα στο εξωδικο σας κυρια Λινου θεωρω πως ειναι ΑΝΑΞΙΕΣ να απαντηθουν. Του καθενός μας η διαδρομη και η παρουσια παλαιοτερη και προσφατη ειναι γνωστη!»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...