Η ανάρτηση του Ευ. Βενιζέλου για την διαχείριση της πανδημίας που «ενόχλησε» το Μαξίμου

Κανένα σχόλιο

Εντόνως σχολιάστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η κριτική που διατύπωσε, με ανάρτησή του στο facebook, ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον εκτροχιασμό της πανδημίας στην γενέτειρά του, την Θεσσαλονίκη. ««Με βάση τη δυναμική που είχε καταγραφεί εδώ και αρκετές ημέρες, τα μέτρα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη – αν θέλουμε να έχουμε την ίδια ευαισθησία και προνοητικότητα για όλη τη χώρα – αρκετές ημέρες νωρίτερα.

Και σε κάθε περίπτωση με δεδομένη τη διαφορά της καμπύλης μεταξύ των δυο περιοχών, προφανώς χρειάζεται πρόσθετη μέριμνα για τη Θεσσαλονίκη», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που δεν έχει μας έχει συνηθίσει σε αντιπολιτευτικές παρεμβάσεις.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, αλλά και επειδή στην κυβέρνηση είναι διάχυτος ο φόβος μήπως «περάσει» στην κοινωνία ότι η διαχείριση της πανδημίας είναι αναποτελεσματική, η ανάρτηση Βενιζέλου χτύπησε – όπως αναμενόταν – «καμπανάκια» στην κυβέρνηση και, συγκεκριμένα, στον σκληρό πυρήνα του πρωθυπουργικού επιτελείου.

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται ότι οι παρεμβάσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι στοχευμένες και πολλές φορές φιλτράρονται από το Μέγαρο Μαξίμου. Ειδικά στο ζήτημα των Ελληνοτουρκικών η αρθρογραφία του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχει απασχολήσει πολλές φορές τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκης αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live