18.8 C
Chania
Saturday, October 19, 2024

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χανίων για την επέτειο του Πολυτεχνείου και την ΕΡΤ

Ημερομηνία:

Η θέση της ελεύθερης φωνής της ΕΡΤ είναι στο Πολυτεχνείο! Οι κυβερνητικοί εκβιασμοί δεν θα περάσουν! Ολοι στην πορεία του Πολυτεχνείου 17/11, 6μμ Αγορά.

Καταγγέλουμε την πρωτοφανή απειλή της κυβέρνησης των Μνημονίων, ότι η Αστυνομία θα εισβάλει στο ΕΜΠολυτεχνείο κατά τη διάρκεια του τριήμερου εορτασμού, εάν τολμήσουν να πάνε εκεί οι αγωνιστές της ΕΡΤ!

Πρόκειται για μια απίστευτη πρόκληση απέναντι στους απεργούς των πανεπιστημίων και της ΕΡΤ, απέναντι στην πανεπιστημιακή κοινότητα και το άσυλο, απέναντι σε όλη την αριστερά, την ελευθερία λόγου και τη δημοκρατία.

Εμείς τις λέμε πολύ απλά: Το Πολυτεχνείο ανήκει τις αγωνιζόμενους –Όχι τις κυβερνήσεις και τη ΓΑΔΑ. Κέντρο Αγώνα για την ανατροπή τις βάρβαρης πολιτικής τις.

Καλούμε τις εργαζόμενους και τη νεολαία σε μαζική συμμετοχή στην πορεία του Πολυτεχνείου την Κυριακή 17 Νοέμβρη, 6μμ από την Αγορά. Να γίνει σταθμός στον αγώνα ενάντια στα μνημόνια που εξαθλιώνουν το λαό, για την ανατροπή της κυβέρνησης και της τρόικας!

40 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, το νόημά τις ζει και αναπνέει τις αγώνες του σήμερα, τις απεργίες, τις καταλήψεις, τις διαδηλώσεις.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ