Η Ασή Γωνιά Χανίων πιο βροχερή περιοχή της χώρας για το 2022

Κανένα σχόλιο

Τα πρωτεία διαθέτει η Κρήτη στα ρεκόρ βροχόπτωσης και θερμοκρασιών για το 2022. Πιο συγκεκριμένα τα ρεκόρ καταγράφονται στο μετεωρολογικό σταθμό στην Ασή Γωνιά Χανίων, με το ετήσιο ύψος βροχόπτωσης να φτάνει τα 2383 χιλιοστά, ενώ στη Ζαγορά Πηλίου έπεσαν 2115 χιλιοστά.

Τα συγκεκριμένα ετήσια στοιχεία συγκεντρώνει και διανέμει κάθε χρόνο το meteo.gr, τα οποία προέρχονται από τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, καθώς και από  άλλα αξιοσημείωτα μετεωρολογικά στοιχεία του έτους.

Αντίθετα τα ρεκόρ με το μικρότερο ποσοστό βροχόπτωσης είναι η Αττική και ακολουθεί η Κόρινθος και η Βοιωτία.

"Sponsored links"

Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα 10 μεγαλύτερα και τα 10 μικρότερα ετήσια ύψη βροχόπτωσης για το 2022.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live