21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η Αφρικάνικη σκόνη έρχεται και στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Σποραδικές ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Αίθριος θα είναι ο καιρός και αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο στα νότια και δυτικά θα υπάρχει αρκετή σκόνη.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Σποραδικές ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Οι συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης στα δυτικά και νότια θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 8, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 12, στη Θεσσαλία από 0 έως 14, στην Ήπειρο από -1 έως 16, στη Στερεά από 1 έως 15, στην Πελοπόννησο από 4 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 15, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 12, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 6 έως 15 και στην Κρήτη από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 Μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 Μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 Μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ, έως το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βορειοανατολικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά στα νότια από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...