«Η βία διδάσκεται από τους γονείς στα παιδιά»: Ημερίδα του Δήμου Χανίων με την οικογενειακή σύμβουλο – συγγραφέα, Τένια Μακρή

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίωνκαι η Κοινωφελής του Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.) διοργανώνουν ημερίδα, με θέμα:«Η βία διδάσκεταιαπό τους γονείςστα παιδιά»: οι συνέπειες της συναισθηματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας, που μπορεί να υπάρχουν σε μια οικογένεια και τις πιθανές επιπτώσεις στα παιδιά,μεπροσκεκλημένη τηνοικογενειακή σύμβουλο – συγγραφέα,Τένια Μακρή.

Η ημερίδα, η οποία πραγματοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικήςτου Δήμου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Απριλίου 2023, από τις 10:30 έως τις 14:00, στο Θέατρο “Μίκης  Θεοδωράκης”.

Στόχος της ημερίδας, η οποία απευθύνεται σε γονείς, ειδικούς ψυχικής υγείας, παιδαγωγούς και φοιτητές, είναι μέσα από μια εμπεριστατωμένη ανάλυση, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές και τροφή για σκέψη, να κατανοήσουν οι παρευρισκόμενοι ότι η βία περνάει από τους γονείς στα παιδιά, καθώς επίσης να μάθουν τρόπους πρόληψης ή αντιμετώπισης των δύσκολων καταστάσεων.

"Sponsored links"

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, έως τη Δευτέρα 27 Μαρτίου  2023, στα τηλέφωνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων: 2821341693 και 2821341695 (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στο τέλος της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live