Η βασίλισσα του Κονγκό Diambi επισκέπτεται το Μοναστήρι της Αγιάς Τριάδας και χορεύει με Ακρωτηριανούς στα Κουνουπιδιανά | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Βασιλικές παρουσίες έχουμε τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι. Την περιοχή επισκέπτεται η Βασίλισσα του Κονγκό Diambi.

Η Αφρικανή γαλαζοαίματη όπως φαίνεται και σε αναρτήσεις της στο instagram βρίσκεται στα Χανιά. Μάλιστα γράφει σε ανάρτησή της για την επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγιάς Τριάδας:

“Έρωτας με την πρώτη ματιά! Το μοναστήρι της Αγιάς Τριάδας είναι με διαφορά ένα απο τα πιο γαλήνια μέρη που έχω δει στη ζωή μου. Η υποδοχή ήταν τόσο ζεστή και γνωρίζω ότι ποτέ δε θα ξεχάσω αυτό το μέρος”

"Sponsored links"

Όμως δεν έμεινε εκεί αφού σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα “Ακρωτήρι Χανιά” φαίνεται να χορεύει χαμογελαστή μαζί με Ακρωτηριανούς. Οπως αναφέρεται και στη σχετική ανάρτηση:

Τις τελευταίες ημέρες στα Κουνουπιδιανά για διακοπές βρίσκεται Η βασίλισσα του Κονγκο Queen Diambi!!! Περνάει υπέροχα από ότι φαίνεται με τους ακρωτηριανούς

Δείτε φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live