26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Η δήμαρχος Ζωγράφου αποκαλύπτει την συνομιλία με τον Κασσελάκη και πώς πρόσφερε το πατρικό του στην Ιωάννα Κολοβού

Ημερομηνία:

Τη συνομιλία της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, κατά την οποία ο ίδιος προσέφερε το πατρικό του σπίτι στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού που έμεινε άστεγη μετά από έξωση, περιέγραψε η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.

Μιλώντας στο Kontra ανέφερε πως έγιναν αναρτήσεις για να πληροφορηθεί ο κόσμος τι συνέβαινε και αν κάποιος μπορούσε να φιλοξενήσει την Ιωάννα Κολοβού.

Μεταξύ όσων ανταποκρίθηκαν ήταν και ο Στέφανος Κασσελάκης:

«Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε τι μπορεί να κάνει γι’ αυτή την υπόθεση και ότι προσφέρει το πατρικό του σπίτι αν θέλει και η κ. Κολοβού να φιλοξενηθεί εκεί» ανέφερε η δήμαρχος.

«Επειδή ήμουν μαζί της εκείνη τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα, εγώ ενημέρωσα την κ. Κολοβού. Μου είπε ότι ευχαριστεί τον κ. Κασσελάκη, αλλά θα προτιμούσε να παραμείνει στο σπίτι της ή σε κάποιο σπίτι στου Ζωγράφου. Όντως ανταποκρίθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας από του Ζωγράφου που διέθεσαν μικρά διαμερίσματα που είχαν και αυτή τη στιγμή φιλοξενείται η Ιωάννα εδώ στη γειτονιά μας» σημείωσε καταλήγοντας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ