Η ΔΕΗ επιστρατεύει δικηγόρους για τους απλήρωτους λογαριασμούς

Κανένα σχόλιο

Διογκώνονται επικίνδυνα τα χρέη προς τη ΔΕΗ υπό το γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί το τελευταίο δίμηνο σε όλη την οικονομία, με την Επιχείρηση να επιστρατεύει πλέον δικηγορικά γραφεία σε μια προσπάθεια να τα εισπράξει!

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Επιχείρησης, που επικαλούνται Τα Νέα, ώς και το τέλος Οκτωβρίου τα ληξιπρόθεσμα χρέη έφταναν τα 1,69 δισ. ευρώ, ωστόσο καταγράφεται αυξητική τάση.

Ως αποτέλεσμα, εκφράζονται φόβοι ότι το έτος θα κλείσει ακόμη υψηλότερα, με κάποιες πληροφορίες – που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται επισήμως από τη διοίκηση της ΔΕΗ – να μιλούν ακόμη και για εκτίναξη των οφειλών κοντά στα 2 δισ. ευρώ το επόμενο διάστημα.

"Sponsored links"

Πέραν της εικόνας που αντικατοπτρίζουν τα παραπάνω στοιχεία, οι απλήρωτοι λογαριασμοί δημιουργούν σοβαρό θέμα και στα έσοδα τρίτων όπως ΟΤΑ και ΝΕΡΙΤ, αφού τα δημοτικά τέλη και η εισφορά για τη δημόσια τηλεόραση εισπράττονται μέσω των λογαριασμών του ρεύματος και μετά η Επιχείρηση τους τα αποδίδει.

in.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live