“Η ΔΕΥΑΒΑ και οι προκλήσεις της ερχόμενης δεκαετίας 2020-2030”

Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στις 12:30μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μάλεμε θα ξεκινήσει η διεξαγωγή σειράς σεμιναρίων με θέμα: «Αποτελεσματικότητα και Κουλτούρα ομαδικότητας – Η ΔΕΥΑΒΑ και οι προκλήσεις της ερχόμενης δεκαετίας 2020-2030. Με το βλέμμα στο παρόν και το μέλλον».

Τα σεμινάρια, συνολικής διάρκειας 12 ωρών, έχουν ως στόχο την οργάνωση της δουλειάς στη ΔΕΥΑΒΑ σε πνεύμα ομαδικότητας και αποτελεσματικότητας σε συνδυασμό με τη μελλοντική ανάπτυξη της Επιχείρησης ως νομικό πρόσωπο του Δήμου Πλατανιά.

Σε αυτά θα συμμετέχουν 19 στελέχη της ΔΕΥΑΒΑ. Εισηγητής θα είναι ο Κυριάκος Κώτσογλου Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης MScPhD,Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (e-gov).

"Sponsored links"

H ΔΕΥΑΒΑ με το βλέμμα στην αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών των δημοτών, οργανώνεται και αποκτά αποτελεσματικότητα στις ενέργειές της ατενίζοντας με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ, δημοτικός σύμβουλος Πλατανιά και δικηγόρος Χανίων κ. Ευτύχης Μαυρογένης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live