Η Δράση για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής

Κανένα σχόλιο

Η επιπολαιότητα με την οποία χειρίστηκε η κυβέρνηση την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έδωσε εσφαλμένη εικόνα στους πολίτες για τη λειτουργία της δικαιοσύνης και δημιούργησε λανθασμένες προσδοκίες.

Δεν διαθέτουμε τα στοιχεία που διαθέτει η δικαιοσύνη, η οποία αποφάσισε σε πρώτο στάδιο τη σύλληψη των κατηγορουμένων και σε δεύτερο στάδιο την μη προσωρινή κράτηση κάποιων από αυτούς. Η δικαιοσύνη όμως κρίνει κάθε φορά με βάση τα στοιχεία που τίθενται ενώπιόν της.

Συνεπώς παραμένουν οι ευθύνες σε όσους ανέχονταν ή και ενθάρρυναν την πολυετή αδράνεια και την μη σοβαρή ποινική έρευνα και ξύπνησαν καθυστερημένα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Έχουν δυστυχώς προκαλέσει σοβαρή ζημία.

"Sponsored links"

Ελπίζουμε στο εξής η δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη από κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες να κάνει τη δουλειά της.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Εκπρόσωπος τύπου ΔΡΑΣΗΣ

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live