16.8 C
Chania
Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026

Η Δράση για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής

Ημερομηνία:

Η επιπολαιότητα με την οποία χειρίστηκε η κυβέρνηση την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έδωσε εσφαλμένη εικόνα στους πολίτες για τη λειτουργία της δικαιοσύνης και δημιούργησε λανθασμένες προσδοκίες.

Δεν διαθέτουμε τα στοιχεία που διαθέτει η δικαιοσύνη, η οποία αποφάσισε σε πρώτο στάδιο τη σύλληψη των κατηγορουμένων και σε δεύτερο στάδιο την μη προσωρινή κράτηση κάποιων από αυτούς. Η δικαιοσύνη όμως κρίνει κάθε φορά με βάση τα στοιχεία που τίθενται ενώπιόν της.

Συνεπώς παραμένουν οι ευθύνες σε όσους ανέχονταν ή και ενθάρρυναν την πολυετή αδράνεια και την μη σοβαρή ποινική έρευνα και ξύπνησαν καθυστερημένα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Έχουν δυστυχώς προκαλέσει σοβαρή ζημία.

Ελπίζουμε στο εξής η δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη από κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες να κάνει τη δουλειά της.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Εκπρόσωπος τύπου ΔΡΑΣΗΣ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λαϊκή Συσπείρωση: Γιατί καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του Δήμου Αποκορώνου για το 2026

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αποκορώνου: Καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό 2026 λόγω φορομπηχτικής πολιτικής, υποχρηματοδότησης 60% και ελλείψεων σε υποδομές.

Ενημερωτική ημερίδα για το LEADER στον Δήμο Πλατανιά στις 5 Μαΐου

Ενημερωτική ημερίδα για το LEADER στον Δήμο Πλατανιά στις 5 Μαΐου 2026 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάλεμε. Αφορά χρηματοδότηση έργων δημοσίου χαρακτήρα μέσω του ΤΑΠΤοΚ.

Εσπερίδα της Περιφέρειας Κρήτης για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2028-2034 στο Ηράκλειο

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει εσπερίδα για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034 στο Ηράκλειο στις 7 Μαΐου 2026. Διακεκριμένοι επιστήμονες θα αναπτύξουν στρατηγικές για τον αγροδιατροφικό κλάδο.

Λαϊκή Συσπείρωση: «Όχι» στις μονάδες καύσης απορριμμάτων – Καταγγελία για «έγκλημα κατά του περιβάλλοντος»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική για τις μονάδες καύσης απορριμμάτων ως «έγκλημα για το περιβάλλον», μετά τη συζήτηση της ΣΜΠΕ στο περιφερειακό συμβούλιο.