«Η Ζωή στα Χέρια Μου»: Έκθεση φωτογραφίας στο Νοσοκομείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη του  Γενικού Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»  διοργανώνει  έκθεση φωτογραφίας, ανοιχτή σε φορείς και κοινό, με τίτλο: «Η Ζωή στα Χέρια Μου».

Πρόκειται για 30 έργα του γνωστού φωτογράφου George Dryjohn, τα οποία ευγενικά παραχώρησε και δώρισε ο ίδιος στην 7η  ΥΠΕ Κρήτης, θέτοντας την τέχνη του στην υπηρεσία της ψυχικής υγείας.

Τα έργα ζωγραφικής εξυμνούν με αφηγηματικό τρόπο μια χούφτα συναισθημάτων σε όλη τη διαδρομή του ταξιδιού που λέγεται Ζωή, θέτοντας ως στόχο την αφύπνιση της αθέατης πλευράς της ανθρώπινης ψυχής.

"Sponsored links"

Η φωτογραφική έκθεση θα παραμείνει έως 20 Νοεμβρίου 2022 στο Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» και ακολούθως θα ταξιδέψει και θα φιλοξενηθεί για έναν μήνα σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ. στο χώρο υποδοχής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος».

4445

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live