15.4 C
Chania
Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2026

Η θεατρική παράσταση «Καπετάν Μιχάλης» δωρεάν για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο Ξαμουδοχώρι

Ημερομηνία:

Στα πλαίσια υλοποίησης των Πολιτιστικών Δράσεων,  του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας & Βασικής  Υλικής Συνδρομής για Απόρους, της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης,, θα παρουσιαστεί στον Δήμο Πλατανιά , Εταίρο Φορέα της παραπάνω Κοινωνικής Σύμπραξης και συγκεκριμένα στην Τοπική Κοινότητα Ξαμουδοχωρίου , την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 και ώρα 21:00 , στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου , η Θεατρική Παράσταση ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ, βασισμένη στο ομώνυμο  μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη .

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ τόσο για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, όσο και για όποιον άλλο θέλει να το παρακολουθήσει.

Πριν την έναρξη της θεατρικής παράστασης και συγκεκριμένα από τις 18:00 έως και 20:00, θα πραγματοποιηθεί βιωματικό  σεμινάριο, σχετικό με τον τρόπο που οργανώνεται μια θεατρική παράσταση ( κατασκευή κουστουμιών , σκηνικών, διανομή ρόλων και άλλα σχετικά)

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με λιτότητα οι εορτασμοί για την 25η Μάρτιου στον Δήμο Πλατανιά λόγω καιρού

Με λιτότητα και χωρίς παρελάσεις λόγω καιρού οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στον Δήμο Πλατανιά. Ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης κατέθεσε στεφάνια σε Βουκολιές και Κολυμπάρι.

Με ιδιαίτερη τιμή και σεβασμό η Μείζων Αντιπολίτευση του Δήμου Καντάνου – Σελίνου τίμησε την 25η Μαρτίου

Η Μείζων Αντιπολίτευση του Δήμου Καντάνου – Σελίνου τίμησε την 25η Μαρτίου με καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα Κουντούρας, Ροδοβανίου και Παλαιοχώρας.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ απέκλεισε τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) ανακοίνωσε την Πέμπτη (26/3)...

Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη – Την είχαν βιάσει ομαδικά και κατέληξε τετραπληγική

Σε ηλικία 25 ετών πέθανε η Νοέλια Καστίγιο Ράμος, η οποία βιάστηκε...