19.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Η “κασσελακίστας” γραμματέας της ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ξεσπαθώνει: “Ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς ΔΕΝ καταλαβαίνω”

Ημερομηνία:

Η Γραμματέας της ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή της στο Facebook, αναφέρθηκε στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία καταδικάζει τις κατηγορίες περί διαπλοκής, εκτροπής, κουκουλοφόρων, πραξικοπημάτων και χούντας.

Η απόφαση αυτή τονίζει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τα μέλη ενός συντεταγμένου κόμματος, πόσω μάλλον μελών που κατέχουν ή διεκδικούν θέση ευθύνης, όπως τη θέση του προέδρου. Η Κεντρική Επιτροπή επισημαίνει ότι αυτές οι συμπεριφορές πλήττουν την εικόνα και την αξιοπιστία του κόμματος, δημιουργώντας ένα κλίμα απογοήτευσης και αποστροφής στα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ανάρτησή της, η Γραμματέας θέτει το ερώτημα:

“Αν τα μέλη τα καταδικάζεις και τα διαγράφεις μαζικά, μένεις με ένα 3% και αυτοχρήζεσαι αριστερός ‘πατέρας’. Το ερώτημα είναι: όλη την Ελλάδα που έχει βουίξει ο τόπος, στα κανάλια, στα πάνελ, στα ραδιόφωνα, στα τουίτερ, στα καφενεία, στο δρόμο ακόμα και στα σχολεία, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τελεί υπό πραξικόπημα, ότι η μια φασιστική ενέργεια διαδέχεται την άλλη… όλους αυτούς θα τους διαγράψετε μαζικά; Μέχρι εκεί έχει φτάσει το χάσμα σας με την πραγματικότητα; Από όλους αυτούς θα βγαίνετε σεργάνι να ζητάτε την ψήφο τους για μια προοδευτική δημοκρατική κυβέρνηση; Ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς ΔΕΝ καταλαβαίνω.”

Πιο αναλυτικά, στην ανάρτησή της αναφέρει:

Απόσπασμα από Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ((12/10/2024)Q
” Η εκτόξευση κατηγοριών περί διαπλοκής, εκτροπής, κουκουλοφόρων, πραξικοπημάτων, χούντας, κ.ά., είναι φαινόμενα απολύτως καταδικαστέα και οι συμπεριφορές αυτές δεν συνάδουν με συμπεριφορές μελών συντεταγμένου κόμματος, πόσω μάλλον μελών που κατέχουν ή διεκδικούν θέση ευθύνης όπως τη θέση του προέδρου. Πλήττουν την εικόνα και την αξιοπιστία του κόμματος, δημιουργούν ένα κλίμα απογοήτευσης και αποστροφής στα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ είναι σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις ανάγκες της κοινωνίας. Αυτό εξάλλου ήταν και το πλαίσιο της απόφασης μας ήδη από την Κ.Ε. του Νοεμβρίου του 2023.”
…………….
και εγώ θέτω το έρωτημα
άντε τα μέλη τα καταδικάζεις
άντε και τα διαγράφεις μαζικά
άντε και μένεις με ενα 3% και ευλογείς τα γένια σου και αυτοχρήζεσαι αριστερός “πατέρας”
το ερώτημα είναι:
όλη την Ελλάδα που έχει βουίξει ο τόπος, στα κανάλια, στα πάνελ, στα ραδιόφωνα, στα τουίτερ, στα καφενεία, στο δρόμο ακόμα και στα σχολεία!
ότι ο Σύριζα-ΠΣ τελεί υπό πραξικόπημα
ότι η μια φασιστική ενέργεια διαδέχεται την άλλη
……………..
όλους αυτούς θα τους διαγράψετε μαζικά ;
μέχρι εκεί έχει φτάσει το χάσμα σας με την πραγματικότητα ;
απο όλους αυτούς θα βγαίνετε σεργάνι να ζητάτε την ψήφο τους για μια προοδευτική δημοκρατική κυβέρνηση ;
……………..

ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς ΔΕΝ καταλαβαίνω.

Σημειώνουμε ότι όπως διαφαίνεται και στα σχόλια της ανάρτησης υπάρχει κάποιου είδους εμφύλιος και μεταξύ των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: 59 νέα περιστατικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο νοσοκομείο – Τι πρέπει να ξέρετε

Το Νοσοκομείο Χανίων αναμένεται να επαναξιολογήσει την Παρασκευή την...

Προσβάσιμο για τους επισκέπτες την Παρασκευή το Φαράγγι της Σαμαριάς

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) ανακοινώνει...