Το Παλλάς restaurant στα Χανιά υποδέχεται την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου τον βραβευμένο σεφ Νικόλαο Σταυρακάκη και τον Αντώνη Κουρκούτα, σεφ του φημισμένου εστιατορίου «ΙΘΑΚΗ» στη βουλιαγμένη με fusion japanese cuisine.
Ο Νικόλαος Σταυρακάκης έχει τιμηθεί με το βραβείο Ελληνικής κουζίνας και έχει πολυετή εμπειρία σ’ εστιατόρια του κόσμου.
Το μενού της γαστρονομικής συνάντησης θα δημιουργηθεί από κοινού από τον σεφΑντώνη Κουρκούτα – που θα αναλάβει την fusion japanese κουζίνας – και τον Νικόλα Σταυρακάκη που αντιπροσωπεύει την κρητική γευστική πινελιά στην πρωτοποριακή αυτή «συνάντηση».
Η μείξη fusion japanese κουζίνας με την κρητική είναι σίγουρα κάτι που αναμένεται να ιντριγκάρει τους ουρανίσκους των θαμώνων…
Το μενού της «Συνάντησης»
-Αmuse bouche
-Sushi Roll με αβοκάντο, αβρωνιές, ταραμά αχινού και nitsume πετιμεζιού
-Gyoza σφακιανής μαραθόπιτας σε dashi αγριομάραθου
-Τempura τυρι μαλάκα με τζελ καμένου ρακόμελου και Κρητική μαύρη τρούφα
– Ramen soup «χοιρινό με σέλινο» με noodles φαγόπυρου
-Κέικ ελαιολάδου με πράσινο τσάι macha, namelaka, χαρουποσοκολάτας και sorbet αλατσοελιάς.
Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 22:00
ΠΑΛΛΑΣ restaurant www.aera.gr/pallas
Τηλ. 2821045688