13.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Η κυβέρνηση τα κατάφερε: Μεγάλο πλήθος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία στην πλατεία Νέας Σμύρνης

Ημερομηνία:

Πρώτα απαγόρευσε τις μετακινήσεις πέραν των 2 χιλιομέτρων, μετά άρχισαν τα περιστατικά βίας και αυταρχισμού της αστυνομίας σε ανθρώπους που ηδη είναι εξαιρετικά κουρασμένοι από 1 χρόνο καραντίνας, και τελικώς η κυβέρνηση κατάφερε οι μερικές δεκάδες που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Νέας Σμύρνης να γινουν χιλιάδες…

Μεγάλο πλήθος έχει ήδη συγκεντρωθεί στην πλατεία Νέας Σμύρνης, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα συλλογικοτήτων προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την αστυνομική βία.

Η συγκέντρωση κατοίκων και φορέων γίνεται ενάντια στην αστυνομική βία μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού νεαρού από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Νέας Σμύρνης την περασμένη Κυριακή.

Με εντολή της Αστυνομίας έχουν σταματήσει τα δρομολόγια του τραμ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Επίσης, έκλεισαν οι σταθμοί Συγγρού- Φιξ, Ν. Κόσμος, Αγ. Δημήτριος και Ακρόπολη και οι συρμοί του ΗΣΑΠ θα διέρχονται από την Καλλιθέα χωρίς στάση.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριμερής: «Η συμμαχία μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου αποτελεί πυλώνα σταθερότητας»

Ολοκληρώθηκε τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με τη συμμετοχή του Κυριάκου...