Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κισσάμου ενημέρωσε τους κατοίδου στα Λιβάδια για τα γυψορυχεία στο Στόμιο

Κανένα σχόλιο

Την Δευτέρα 30 Μάη, η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κισάμου ενημέρωσε τους κατοίκους στα Λιβάδια Αμυγδαλοκεφαλίου πως έχει ως τώρα η κατάσταση σχετικά με τα γυψορυχεία και τις επικείμενες αδειοδοτήσεις  από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.

Αν και όλοι είναι γνώστες της κατάστασης και φυσικά κανείς δεν είναι υπέρ της ξαναλειτουργίας των γυψορυχείων, εντούτοις δόθηκαν πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν περισσότερο για την επόμενη μέρα.

Στο τέλος της συνάντησης αποφασίστηκε, από τους μαζικούς φορείς της περιοχής, να γίνουν κάποιες δράσεις, με αρχή την επόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου,  Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

"Sponsored links"

Στην συζήτηση παραβρέθηκαν φορείς της περιοχής, πολιτιστικοί σύλλογοι, αγροτικοί σύλλογοι, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλοκεφαλίου καθώς και αντιπροσωπεία του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live