Η μικρή Αλεξάνδρα έχει ανάγκη τη βοήθειά μας!

Κανένα σχόλιο

Ένα αγγελούδι μόλις 11 χρονών, η μικρή Αλεξάνδρα, εγγονή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Επισκοπής, Ανδρέα Παπαδάκη, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και καλείται σε αυτή την τρυφερή ηλικία να δώσει μια μεγάλη μάχη.

Η ΠΑΕ Επισκοπής κάνει έκκληση για βοήθεια σε όσους μπορούν να βοηθήσουν.

Όπως αναφέρει:

"Sponsored links"

«Η ζωή δεν είναι μόνο μπάλα, γκολ και βόλτες… Δεν είναι μόνο δάκρυα και χαρές για την αγαπημένη μας ομάδα. Είναι και αγωνία για την ίδια τη ζωή και τα ευτράπελά της.

Σ’ αυτά τα ευτράπελα, δυστυχώς, η μοίρα παίζει ένα δύσκολο παιγνίδι στην εγγονή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Επισκοπής, Ανδρέα Παπαδάκη, η οποία έχει διαγνωστεί με πρόβλημα στον εγκέφαλο.

Ο ίδιος ο αντιπρόεδρός της ομάδας μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ ψάχνοντας ό,τι καλύτερο υπάρχει από ιατρική φροντίδα και κάλυψη.

Με μικροποσά των 5, 10, 20 ή 50 ευρώ (φυσικά ευπρόσδεκτα και τα παραπάνω) ο δρόμος αυτός θα γίνει πιο βατός για την 11χρονη Αλεξάνδρα.

Η Αλεξάνδρα είναι ένα παιδί όπου πρωταγωνιστούσε σε όλα τα αθλήματα του σχολείου της.

Έκκληση λοιπόν για άμεση βοήθεια σε όποιον μπορεί να σταθεί δίπλα στην Αλεξάνδρα, στον Ανδρέα μας στην οικογένειά τους που είναι οικογένεια της Επισκοπής μας

Για άμεση κατάθεση εδώ: https://www.gofundme.com/f/alexandra-allie-ewing-fight-for-life?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cf%20share-flow-1&fbclid=IwAR0MDVtY0di9TOIS-0i5PJwO8eN_FXogNsFqCSjRyB5FX2I4xMT-7yj0I_s».

Δίπλα στην ΠΑΕ Επισκοπής και η Ομάδα Γυναικών του Εργοτέλη:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live