Η Μονή Βατοπαιδίου στηρίζει τις κοινωνικές δομές του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου

Κανένα σχόλιο

Η “Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου” συνεχίζει την στήριξη της στις προνοιακές και κοινωνικές δομές του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, με την αποστολή μεγάλης ποσότητας, τροφίμων.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου δήλωσε:

«Οι τόνοι αγάπης του Καθηγουμένου της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, σεβαστού Γέροντος Εφραίμ, χαρίζουν ελπίδα, παρηγοριά και ανακούφιση σε εκατοντάδες αναγκεμένους και εμπερίστατους συνανθρώπους μας, οι οποίοι ευεργετούνται καθημερινά μέσω των προνοιακών και κοινωνικών δομών του Αννουσάκειου Ιδρύματος: (Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Τράπεζα τροφίμων, κ.α.)· στήριξη και δύναμη σε όλους εμάς που ταπεινά διακονούμε τις ανάγκες των αδελφών μας.

"Sponsored links"

Ευγνώμονα ευχαριστούμε τον σεβαστό Γέροντα και Καθηγούμενο Εφραίμ, ο οποίος ανταποκρινόμενος σε αίτημα μας απέστειλε, για πολλοστή φορά, τόνους τροφίμων για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών των περιθαλπομένων και ευεργετούμενων από τις προνοιακές και φιλανθρωπικές δομές του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως μας. Δομές που διανέμουν 1500 μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση, καλύπτουν ανάγκες δεκάδων οικογενειών και μεμονωμένων πρόσωπων που οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Ιδρύματος έχουν εντάξει σε μηνιαίο πρόγραμμα παροχής τροφίμων ως και άλλων εμπερίστατων προσώπων που, τακτικά, αιτούνται αρωγή και βοήθεια. 300 και πλέον οι ευεργετούμενοι και ωφελούμενοι οι οποίοι φροντίζονται και αγκαλιάζονται από τις δομές αυτές. Δόξα τω Θεώ που, στην αγωνία και διακονία μας αυτή, στέλνει πρόσωπα φωτεινά, όπως αυτό του Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού· πρόσωπα που γίνονται αιτία ανακούφισης και στήριξης του πόνου και των αναγκών εκατοντάδων συνανθρώπων μας», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live