Η Νικολέττα Τριανταφυλλάκη υποψήφια στα Χανιά με την «Πατριωτική Ένωση»

Κανένα σχόλιο

Το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της κας Νικολέττας Τριανταφυλλάκη στην εκλογική περιφέρεια Χανίων Κρήτης.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

Η Νικολέττα Τριανταφυλλάκη είναι από την Γραμβούσα Χανίων.Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως δασκάλα οδήγησης. ΕίναιΠτυχιούχος Τουριστικών Επιστημών. Πιστεύει στις δυνατότητες της Ελλάδας και των παιδιών της και γι’ αυτό αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο.

"Sponsored links"

Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live