27.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Η Ντόρα Μπακογιάννη διεκδικεί την προεδρία της επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής – Βελτιώνεται η υγεία της

Ημερομηνία:

Πολυπληθής αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου βρέθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε στα Χανιά, πραγματοποιώντας επίσκεψη στη βάση της Σούδας.

Στα μέλη της αντιπροσωπείας παρέθεσε, ως οικοδέσποινα, δείπνο η πρώην ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη, όπως κάνει πάντα με τις ξένες αντιπροσωπείες που επισκέπτονται τα Χανιά, ενισχύοντας έτσι τις διπλωματικές και κοινοβουλευτικές σχέσεις των δύο χωρών. Τώρα, όσον αφορά το «μενού», η Ντόρα Μπακογιάννη, ως επικεφαλής του σχήματος συνεργασίας 3+1 με τις Ηνωμένες Πολιτείες, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους γερουσιαστές τα θέματα αμυντικής και περιφερειακής συνεργασίας, καθώς στην πλειονότητά τους είναι μέλη της επιτροπής εξοπλιστικών προγραμμάτων και προϋπολογισμού του αμερικανικού Κογκρέσου και στενοί συνεργάτες του Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Και μια είδηση που αφορά την πρώην υπουργό: μαθαίνω ότι η κ. Μπακογιάννη θα διεκδικήσει την προεδρία της επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής, μιας και τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και κυρίως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η Μπακογιάννη μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με αναφορές σε μέσα ενημέρωσης σε σχέση με το πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, η πορεία της υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη είναι πάρα πολύ καλή και όλες οι ιατρικές εξετάσεις της είναι άριστες.

Με πληροφορίες από “Καθημερινή”, newpost.gr

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Αγωνία για Γερμανό πεζοπόρο που αγνοείται

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές στα Σφακιά, καθώς από...

Τραγωδία στα Μάλια: Νεκρός 69χρονος Γερμανός στην παραλία

Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της...

Ακινητοποιήθηκε το «Έλυρος» της ΑΝΕΚ – Επέστρεψε στον Πειραιά μετά από 6ωρη περιπέτεια

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ βίωσε μια απρόσμενη...