25.8 C
Chania
Saturday, October 5, 2024

Η Ντόρα Μπακογιάννη ομιλήτρια στο κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικη Πίτας του Ροταριανού Όμιλου Χανίων

Ημερομηνία:

Ομιλία με θέμα “Η Ελλάδα μπροστά στις νέες προκλήσεις”θα δώσει η Ντόρα Μπακογιάννη την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στο κέντρο εκδηλώσεων “Ζυγός” στη Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Χανίων όπου και θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Ο Ροταριανός Ομιλος Χανίων διοργανώνει Πανηγυρική Συνεστίαση , κοινή μετά του 1ου Ροτ. Κοινοτικού Σώματος εις Αζωγυρέ Σελίνου, που θα πραγματοποιηθεί την 16-01-2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:30 στο κέντρο εκδηλώσεων “ΖΥΓΟΣ” στο Κάτω Δαράτσο, στην παλαιά Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου (Διασταύρωση Γαλατά) τηλ. 28210-33655,επ’ ευκαιρία της επισκέψεως της κ.Ντόρας Μπακογιάννης και του κοψίματος της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

Κατά τη διάρκεια της συνεστιάσεως θα λάβουν χώρα τα κάτωθι:

Α) ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ : Η κ.ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Βουλευτής ΧΑΝΙΩΝ -Πρ.Υπουργός-Πρ.Δήμαρχος Αθηνών

ΘΕΜΑ : << Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ>>

Β) ΒΡΑΒΕΥΣΙΣ

ΤΟΥ κ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ MASTER MARINE

Δια την συμβολή του εις την Τουριστικήν Ανάπτυξιν του Νομού μας μέσω των Κρουαζιεροπλοίων που κατάφερε να προσεγγίζουν εις το Λιμάνι της Σούδας με δικές του ενέργειες.

Γ) ΑΝΑΚΗΡΥΞΙΣ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥ πρ.ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ δια την συμβολήν του εις τα Ροταριανά δρώμενα του Ομίλου μας.

Δ) ΚΟΨΙΜΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ.

Προσοχή: Η παρούσα πρόσκληση ισχύει μόνον εφόσον δηλώσετε συμμετοχή στον Πρόεδρο 20-21 και Γεν.Γραμματέα Εμμ .Δελάκη σ. Οδοντίατρο, όλες τις εργάσιμες ώρες και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 14–01 –2020 στο τηλ.28210-46467 – κιν.6944-439818 η στον Αναπλ.Γραμματέα Μπατσαρισάκη Παναγιώτη Τηλ.697-2256640.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητείται ελπίς

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν το...

Τέμπη: Sold out η συναυλία στη μνήμη των θυμάτων

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της προσεχούς Παρασκευής...