20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Η Ξουλίδου ζητά την παραίτηση Καμμένου – Μπλόκαρε την Ξουλίδου ο Καμμένος στο twitter – Τι λέει η Ραχήλ Μακρή

Ημερομηνία:

«Οι ΑΝΕΛ πρέπει ν’ αλλάξουν ΧΘΕΣ ηγεσία». Με αυτή την αποστροφή η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου ζήτησε μέσω twitter την παραίτηση του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου.

Στη συνέχεια σε συνέντευξη της το πρωί της Δευτέρας, άφησε βαριά υπονοούμενα για τον αρχηγό του κόμματος, λέγοντας ότι «από τον Ιανουάριο όταν έγινε υπουργός Εθνικής Άμυνας κατάλαβε ότι θα μπορούσε να παίξει παιχνίδια πολιτικά και να ρυθμίσει τη ζωή ορισμένων ανθρώπων».

«Βλέπω πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από ορισμένους ανθρώπους» είπε η Σταυρούλα Ξουλίδου και πρόσθεσε ότι πλέον ο Πάνος Καμμένος «είναι σε πλήρη αντίφαση με τον κόσμο των ΑΝΕΛ. Υπάρχει ασυνέπεια λόγων και πράξεων με αυτό που θέλει ο κόσμος των ΑΝΕΛ».

Για τη θετική ψήφο που έδωσε στη Βουλή για το Μνημόνιο, υποστήριξε ότι εκβιάστηκε. «Εξαρχής ήμουν αντίθετη στη συμφωνία για το τρίτο Μνημονίο. Πιέστηκα και εκβιάστηκα, μπήκα την τελευταία στιγμή να ψηφίσω τον Ιούλιο για να μην πέσει η κυβέρνηση, γιατί δεν ήθελα να αναλάβω την ευθύνη να ρίξω την κυβέρνηση. Ο Καμμένος στην κοινοβουλευτική ομάδα μας έλεγε να ψηφίσουμε για να αποφύγουμε το Grexit».

Υπενθυμίζεται, ότι η Σταυρούλα Ξουλίδου έμεινε εκτός Βουλής καθώς δεν κατέβηκε καθόλου στις εκλογές, επειδή δεν πρόλαβε τις προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο Πάνος Καμμένος της είχε υποσχεθεί θέση στην κυβέρνηση, κάτι που δεν έγινε.

“Mπλοκ” στο twitter από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Ο Πάνος Καμμένος έκανε μπλοκ στο twitter την Σταυρούλα Ξουλίδου, μία ημέρα μετά το post που  έγραψε η πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με το οποίο ανέφερε ότι το κόμμα πρέπει να αλλάξει ηγεσία.

Η Σταυρούλα Ξουλίδου έκανε γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος την έκανε μπλοκ από το twitter. Δείτε τι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:

 

Ραχήλ Μακρή: Συνέχισαν εν γνώση τους τον πολιτικό κατήφορο

Για το θέμα μίλησε και η Ραχήλ Μακρή με ανάρτησή της  στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

«Εισηγήθηκαν να με διαγράψουν γιατί ζητούσα την τήρηση των αρχών της ιδρυτικής διακήρυξης. Με διέγραψαν χωρίς να τους έχω κάνει το παραμικρό με πρωτεργάτη αυτήν.

Συνέχισαν εν γνώση τους τον πολιτικό κατήφορο και αυτή ψήφισε μνημόνιο, προαπαιτούμενα και την κλοπή της ιδιωτικής περιουσίας των Πολιτών.

"google ad"

Την πέταξε στην εκκαθάριση αφού της έταξε θέσεις και τώρα θυμήθηκε ότι ο ηγέτης δεν κάνει γιατί πρόδωσε τον λαό. Όταν ανακάλυψε ότι ούτε θέση δεν είχε γι αυτήν.

Έτσι είναι όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκκο του άλλου. Πέφτεις μέσα»

Τι απαντά η Ξουλίδου στη Ραχήλ Μακρή

Απάντηση στην Ραχήλ Μακρή η οποία έγραψε στο Facebook ότι «όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκκο του άλλου, πέφτεις μέσα» έδωσε η Σταυρούλα Ξουλίδου.

Η πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στο Βήμα Fm, ανέφερε ότι «ως απογοητευμένη βρίσκει παντού ενόχους».

Επίσης, αναφερόμενη στη διαγραφή της Ραχήλ Μακρή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημείωσε ότι «η απόφαση ήταν του Πάνου Καμμένου και συναίνεσαν όλοι οι βουλευτές».

enikos.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...