“Σου γυρίζει το μάτι”: Η ομάδα του “Νόστιμον Ήμαρ” στο νέο πρόγραμμα του KPHTH FM 101,5

Κανένα σχόλιο

Το φθινόπωρο είναι εδώ και ο ΚΡΗΤΗ FM 101,5, o πιο ιστορικός σταθμός στην Κρήτη, επανέρχεται με νέες εκπομπές και πάντα ποιοτική ξένη και ελληνική μουσική.

Μεταξύ αυτών των εκπομπών είναι και αυτή της ομάδας “Νόστιμον Ήμαρ“.

Η εκπομπή λόγου και αντίλογου και σχολιασμού της ειδησεογραφίας “Σου γυρίζει το μάτι” της ομάδας “Νόστιμον Ήμαρ” αποτελεί συνέχεια της ιστοσελίδας “Νόστιμον Ήμαρ”. Νόστιμον Ήμαρ σημαίνει “η ημέρα της επιστροφής”, επιστροφή που ακολουθεί “μετά τα γοητευτικά και επικίνδυνα ταξίδια”.

"Sponsored links"

Αναγράφεται σχετικά με τη φυσιογνωμία της προσπάθειας:

“Η έκφραση και ο προβληματισμός εγγραφόμενα ως ανάγκη γέννησαν το Νόστιμον Ήμαρ. Φιλοξενώντας γνώμες, συνεντεύξεις και άρθρα δίνουμε φωνή σε ζητήματα κοινωνικά, πολιτισμικά, πολιτικά και επιστημονικά. Κύρια επιδίωξή μας είναι η συμμετοχή και ο εμπλουτισμός του δημόσιου διαλόγου. Ακολουθώντας τις ατραπούς της φιλοσοφίας και της τέχνης προσεγγίζουμε τα ζητήματα με μια πιο διεισδυτική ματιά. Η συμβολή των αναγνωστών στην διεύρυνση ενός γόνιμου διαλόγου  πέρα από επιθυμητή είναι και απαραίτητη.

Το Νόστιμον Ήμαρ είναι μια προσπάθεια επιστροφής στο λόγο.”

Στην εβδομαδιαία εκπομπή Σου γυρίζει το μάτι” που θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι από τη συχνότητα του ΚΡΗΤΗ FM στα Χανιά στους 101,5 συμμετέχουν οι Χάρης Ζάβαλος, Θωμάς Γιούργας, Γιάννης Μπάκος, Κώστας Βλαχόπουλος και Δημήτρης Κούλαλης και θα αποτελεί ένα δίωρο γεμάτο λόγο και αντίλογο με πολύ καλή μουσική.

Ακούστε ζωντανά και μέσω live streaming:

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live