Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία EURAXESS για την ανάπτυξη του επιστημονικού έργου

Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Κρήτης, υποστηρίζοντας δράσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας συμμετείχε σε ημερίδα στο ΙΤΕ με θέμα «Τα ευρωπαϊκά εργαλεία για τη σταδιοδρομία και την κινητικότητα των ερευνητών, μοχλός ανάπτυξης σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο: Η ευρωπαϊκή πρωτοβουλία “EURAXESS” και η συμβολή της σε αυτήν την κατεύθυνση».

Στο πλαίσιο της ημερίδας παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του καινοτόμου ευρωπαϊκού έργου “WeB-InUnion” σχετικά με την προώθηση των βασικών αρχών της Ευρωπαϊκής Χάρτας και του Κώδικα Δεοντολογίας για τους Ερευνητές, στις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων και στην Ελλάδα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τρόπο με τον οποίο τα ΑΕΙ και τα Ερευνητικά Κέντρα υιοθετούν θέματα όπως η Διαχείριση των Ανθρώπινων Πόρων στην Έρευνα για την κινητικότητα και τον διαφανή τρόπο πρόσληψης των ερευνητών.

Το ευρωπαϊκό έργο WeB-InUnion και η πρωτοβουλία ΄΄EURAXESS΄΄ έχουν ως στόχο τις προσπάθειες των Ερευνητικών και Εκπαιδευτικών Κέντρων σε περιφερειακό αλλά και σε εθνικό επίπεδο ώστε να αποτελέσουν μοχλούς ανάπτυξης για την περιοχή τους. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε στην ημερίδα η Δρ Ελένη Χατζηγιάννη, Προϊσταμένη Περιβάλλοντος.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις