14.8 C
Chania
Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2026

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τις αντιπολεμικές εκδηλώσεις στα Χανιά των Επιτροπών Ειρήνης Κρήτης

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει και στηρίζει τις φιλειρηνικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ, των Επιτροπών Ειρήνης Κρήτης, που οργανώνουν το Σάββατο και Κυριακή 27 και 28 Μαΐου στα Χανιά. Συγκεκριμένα το Σάββατο 27 Μαΐου στις 8:30 το βράδυ στο παλιό λιμάνι (Γυαλί Τζαμίσι) οι εκπρόσωποι των Επιτροπών Ειρήνης Κρήτης καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που οργανώνουν και θα περιλαμβάνουν:

Κρητική μουσική (χορεύει ο αθλητικός χορευτικός όμιλος «οι Πελασγοί», έντεχνα τραγούδια από τον Τάσο Ψαλιδάκη  και το συγκρότημα του, ομιλία από την Επιτροπή Ειρήνης Χανίων ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει η Ελπίδα Παντελάκη γενική γραμματέας ΕΕΔΥΕ.

Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί φιλειρηνική συγκέντρωση στην πλ. Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά.

Να σημειώσουμε ότι η κινητοποίηση είναι παγκρήτια ενώ αναμένεται συμμετοχή και από την Αθήνα. Πάντως, αν και δεκάδες σωματεία και φορείς από όλη την Κρήτη και η Περιφέρεια Κρήτης με τη σημερινή της ανακοίνωση στηρίζει τις κινητοποιήσεις, ο Δήμος Χανίων και η Αντιπεριφέρεια Χανίων παραμένουν απόντες.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνέντευξη Τύπου για το πασχαλινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων

Συνέντευξη Τύπου παραχωρείται στις 3/4/2026 στο Δημαρχείο Χανίων για το πασχαλινό πρόγραμμα εκδηλώσεων. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Γιαννακάκης θα παρουσιάσει τις δράσεις.

Άρση ακαταλληλότητας της ακτής κολύμβησης Κουμ Καπί στα Χανιά

Άρση ακαταλληλότητας της ακτής Κουμ Καπί στα Χανιά μετά από υγειονομικό έλεγχο και εργαστηριακές αναλύσεις. Αποκαταστάθηκε η ποιότητα των νερών κολύμβησης.

Ξεναγήσεις και στρογγυλή τράπεζα για την έκθεση «Red Line» στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Ξεναγήσεις στις 4 και 16 Απριλίου και στρογγυλή τράπεζα στις 19 Απριλίου για την έκθεση «Red Line» της Λυδίας Δαμπασίνα στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων.

Κλείνει με μουσική και ξενάγηση η έκθεση για τα 100 χρόνια Μίκη Θεοδωράκη στο Πολύκεντρο Βουκολιών

Ο Δήμος Πλατανιά κλείνει την έκθεση για τα 100 χρόνια Μίκη Θεοδωράκη στο Πολύκεντρο Βουκολιών με μουσική από μαθητές και ξενάγηση από τους επιμελητές. Ελεύθερη είσοδος.