Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τον Πολυχρόνη Τζωρτζάκη στη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με δωρεά αγωνιστικού ποδηλάτου υψηλών προδιαγραφών

Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της στήριξης που παρέχει στα αθλητικά σωματεία και τους αθλητές του νησιού μας, προέβη σήμερα στην παράδοση ενός αγωνιστικού ποδηλάτου υψηλών προδιαγραφών στον αθλητή Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, του Ποδηλατικού Ομίλου Χανίων «ΤΑΛΩΣ» με στόχο την ενίσχυσή του και την άρτια συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Η Τελετή παράδοσης έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Περιφερειακό Μέγαρο Χανίων από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων,κο Νίκο Καλογερή, ο οποίος ευχήθηκε,στο πρόσωπο του Πολυχρόνη Τζωρτζάκη,υγεία και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες από την Κρήτη που στελεχώνουν την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή ομάδα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live