Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην 40η γ.σ. της Συνδιάσκεψης των Παράκτιων Ευρωπαϊκών Περιφερειών

Κανένα σχόλιο

Το μέλλον των Περιφερειών στην Ευρώπη, η βελτίωση της προσβασιμότητας από τις Περιφέρειες στα κέντρα, η νέα στρατηγική των Μακροπεριφερειακών Πολιτικών, οι επιμέρους πολιτικές στις γεωγραφικές γειτονιές της Ευρώπης και η Γαλάζια Ανάπτυξη, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν στις εργασίες της 40ης γενικής συνέλευσης της Συνδιάσκεψης των Παράκτιων Ευρωπαϊκών Περιφερειών που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια της Βρετάνης στη Βόρεια Γαλλία. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Αλεξάκης και το στέλεχος του τμήματος Περιβάλλοντος –Υδροοικονομίας της Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Χατζηγιάννη.

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση συμμετείχαν 27 κράτη, 160 περιφέρειες, και πάνω από  300 σύνεδροι από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεσογειακές χώρες.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live