Η πλατεία στο Ηράκλειο γέμισε άδεια παπούτσια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κλειστά καταστήματα

Κανένα σχόλιο

Μπροστά σε μια πρωτοφανή εικόνα βρέθηκαν οι πολίτες που διέσχισαν την Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Η πλατεία γέμισε με άδεια ζευγάρια παπούτσια, παρατεταγμένα στη σειρά, σα ένας αόρατος στρατός. Η συγκεκριμένη δράση έγινε από τους εμπόρους και τους βιοτέχνες του Ηρακλείου που δοκιμάζονται σκληρά λόγω του παρατεταμένου λοκντάουν και των οικονομικών συνεπειών του για την επιβιωσή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρισυ είχε πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία με άδειες καρέκλες από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίαση, με στόχο να αναδειχθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στην οικονομία και την τοπική επιχειρηματικότητα από τα μέτρα που λαμβάνονται.

"Sponsored links"

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, τη στήριξη τους στηβ Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Ηρακλείου έχουν εκφράσει αρκετοί σύλλογοι και φορές, ενώ στη σημερινή δράση συμμετείχε και ο Σύνδεσμος Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου.

Εκτός από τη συμβολική διαμαρτυρία που πραγματοποιείται στην πλατεία Ελευθερίας, η Ομοσπονδία διοργανώνει διαδικτυακή συγκέντρωση, με κύριο θέμα την τεράστια ζημιά που έχουν υποστεί οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Με πληροφορίες και φωτογραφία από cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live