«Η Πολωνία σκέφτεται την προσάρτηση εδαφών της δυτικής Ουκρανίας» γράφει τουρκική εφημερίδα

Κανένα σχόλιο

Η Ουκρανία προσπαθεί να αντισταθεί στην ρωσική εισβολή, ελπίζοντας ίσως και πιστεύοντας ότι έχει την υποστήριξη των δυτικών και ειδικά των γειτόνων της που παραδοσιακά είναι απέναντι στη Ρωσία.

Ωστόσο ένα δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας dikGAZETE προκαλεί σκέψεις.

«Η Πολωνία έχει σκεφτεί την ιδέα της προσάρτησης ορισμένων περιοχών της δυτικής Ουκρανίας προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την τρέχουσα κατάσταση.

"Sponsored links"

Το γεγονός ότι η ατζέντα της πολωνικής κυβέρνησης περιλαμβάνει τέτοια σχέδια μπορούμε να καταλάβουμε από τον χάρτη που εμφανίζεται στο πολωνικό τηλεοπτικό κανάλι TVP1: Δείχνει το Lviv και τις περιοχές Ivano-Frankivsk, Volyn, Rivne και Ternopil της Ουκρανίας ως πολωνικά εδάφη και τη περιοχή Zakarpattia ως μέρος της Ουγγαρίας», γράφει η εφημερίδα και προσθέτει ότι τελικά οι διακηρύξεις για εγγύηση της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας δεν εκφράζουν όλους τους δυτικούς συμμάχους.

militaire.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live