22.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Η πρόεδρος της Επιτροπής Νόμπελ Ειρήνης ομιλήτρια σε εκδήλωση στα Χανιά

Ημερομηνία:

Η Berit Reiss-Andersen, Πρόεδρος της Επιτροπής Νόμπελ Ειρήνης, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια, με θέμα «Δίκαιο και Ειρήνη», στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00, στον αύλειο χώρο των εγκαταστάσεων του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» στη Χαλέπα.

Την Berit Reiss-Andersen θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων Παναγιώτης Περάκης.

Θα προηγηθεί σύντομη ομιλία από τον Νικόλαο Παπαδάκη-Παπαδή, Γενικό Διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» με θέμα «Η Συνθήκη της Λωζάννης και η συμβολή του Βενιζέλου στην ειρήνη στα Βαλκάνια και την Εγγύς Ανατολή».

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Χρήστος Πραματευτάκης.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», ο Δήμος Χανίων και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων, στο πλαίσιο των εργασιών του Συμβουλίου των Δικηγορικών Συλλόγων της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά στις 29 και 30 Ιουνίου, στους χώρους του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος, δεν θα εκδηλωθώ υπέρ κάποιου» λέει ο Παππάς – «Δεν πήγαινε άλλο» είπε ο Φάμελλος

Δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ο επικεφαλής...

Ηράκλειο: Έπιασαν τη γυναίκα που εξαπατούσε πολίτες σε όλη την Κρήτη

Τέσσερις υποθέσεις τηλεφωνικών απατών και πέντε απόπειρες εξιχνιάστηκαν από τους Αστυνομικούς...

Παίζουν τα ρέστα τους…

Το 2021 κάποιοι και κάποιες (εταιρείες) έπαιξαν το χαρτί «Ανδρέας...