Η πρώτη πειραματική-διαδικτυακή συναυλία του Δήμου Χανίων από το θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, με τον Μάνο Μαλαξιανάκη

Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 23/10/2020 στις 22.00, ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. διοργανώνουν την πρώτη πειραματική διαδικτυακή συναυλία.

Η συναυλία με τον γνωστό καλλιτέχνη, Μάνο Μαλαξιανάκη, και το συγκρότημά του, θα μεταδοθεί απευθείας (LIVE Streaming) μέσω Facebook Live από τη σελίδα της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. και μέσω YouTube από το κανάλι της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., από το θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.. Γιάννης Γιαννακάκης, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τονίζει σε δήλωσή του: “Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, που διαμορφώνονται, οφείλουμε να αναζητούμε συνεχώς τρόπους, ώστε να διατηρήσουμε ισχυρούς τους δεσμούς της τέχνης με το κοινό της. Στην προσπάθεια αυτή ο Δήμος Χανίων αξιοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες και τις υποδομές ενός εμβληματικού πολιτιστικού χώρου δίνει μια νέα ώθηση στις δράσεις πολιτισμού. Στόχος μας είναι μετά την πρώτη απόπειρα ο χώρος του Θεάτρου “Μ. Θεοδωράκης” να φιλοξενήσει και άλλες μορφές τέχνης, μέσω live streaming, παρακολούθησης δια ζώσης, τηρώντας πάντα τις προβλεπόμενες υγειονομικές οδηγίες”.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live