Η Ρωσία θα εξετάσει το ενδεχόμενο αποστολής φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας και μετά το 2024 αν το επιθυμούν οι Ευρωπαίοι

Κανένα σχόλιο

Η Ρωσία θα εξετάσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει να στέλνει φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας μετά το πέρας της ισχύουσας συμφωνίας που λήγει το 2024, εφόσον οι ευρωπαϊκές χώρες εξακολουθούν να επιθυμούν το ρωσικό φυσικό αέριο και το εθνικό σύστημα διαμετακόμισης της Ουκρανίας λειτουργεί, μετέδωσε την Τετάρτη το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Ρωσία συνέχισε να στέλνει μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου μέσω της Ουκρανίας στην Ευρώπη, τον βασικό παγκόσμιο πελάτη της Μόσχας για τις εξαγωγές φυσικού αερίου αξίας πολλών δισ. δολαρίων.

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live