15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Η Σίσσυ βρήκε την πιο ζεστή αγκαλιά… αυτή των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Μοιρών

Ημερομηνία:

Την πιο ζεστή αγκαλιά βρήκε η αδεσποτούλα Σίσσυ, στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Μοιρών, που από τη στιγμή που τους προτάθηκε να τη φιλοξενήσουν στο σχολείο τους μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι για εκείνη, επιδεικνύουν αγάπη, φροντίδα και υπευθυνότητα – όλα σε υπερθετικό βαθμό!

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής του σχολείου κ. Γιάννης Ξηρουδάκης, ήταν που εντόπισε το σκυλάκι, εγκαταλελειμμένο σε δύσβατη χαράδρα, ενώ οδηγούσε, μαζί με την οικογένειά του. Ο ίδιος και ο γιος του, το πλησίασαν και το πήραν μαζί τους. Επισκέφτηκαν κτηνίατρο και του πρόσφεραν την απαραίτητη φροντίδα.

Εχοντας, όμως, ήδη στην οικογένεια αρκετά σκυλιά και μετά από συνεννόηση με την διεύθυνση του ΕΠΑΛ , το σκυλάκι φιλοξενείται στο σχολείο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Τις ώρες που το σχολείο λειτουργεί, το φροντίζουν οι μαθητές οι οποίοι έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη ενώ τα Σαββατοκύριακα τη φροντίδα αναλαμβάνει κάποιος εκπαιδευτικός του σχολείου.

Το σκυλάκι, που είναι θηλυκό και του δόθηκε το όνομα Σίσσυ από τα παιδιά,  ψάχνει ένα σπίτι που θα ανοίξει την αγκαλιά του γι αυτό. Θα δοθεί με όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, όπως ορίζει ο νόμος .

αδέσποτο σκυλάκι ΕΠΑΛ Μοίρες Ηράκλειο Μαθητές υιοθεσία

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...