25.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Η συνάντηση Καινούργιου-Κασσελάκη σε εστιατόριο -Τι της είπε για το γυμναστήριο του Τάιλερ

Ημερομηνία:

Τυχαία συνάντηση σε εστιατόριο είχαν χθες το μεσημέρι η Κατερίνα Καινούργιου με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η παρουσιάστρια έκανε ένα σχετικό story ενώ σήμερα το πρωί στην εκπομπή της μετέφερε όλα όσα συζήτησαν χθες και όλα όσα έγιναν στο τραπέζι που συνέπεσαν.

Οπως εξήγησε η παρουσιάστρια είχε κλείσει να πάει για φαγητό και όπως κατάλαβε όταν κάθισε μοιραζόταν το τραπέζι με την παρέα του Στέφανου Κασσελάκη. Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγο μαζί του πριν επιστρέψουν και οι δύο στις παρέες τους για να συνεχίσουν το φαγητό τους.

«Όταν τον είδα, τον πήρα μια μεγάλη αγκαλιά γιατί σαν άνθρωπος, το διαχωρίζω με το πολιτικό κομμάτι, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Δεν μπορώ όλο αυτόν τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει σε βάρος του», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου είπε απλά “ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος” και ταυτόχρονα μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλά», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Από εκεί και πέρα δεν ήθελε να μιλήσει για κανέναν συγκεκριμένα», τόνισε η παρουσιάστρια, η οποία τον ρώτησε και για τον Τάιλερ. Οπως είπε της επιβεβαίωσε ότι θα ανοίξει γυμναστήριο ο σύζυγός του, στην Αθήνα αλλά όχι σίγουρα στο Κολωνάκι και ουσιαστικά πρόκειται για ένα πρόγραμμα γυμναστικής που έκανε και ο ίδιος στην Αμερική.

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κατερίνα Καινούργιου για το γυμναστήριο του Τάιλερ
Η παρουσιάστρια περιέγραψε ακόμη ότι καθώς την κάλεσε η μητέρα της στο τηλέφωνο τής απάντησε τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης. Αρχικά τον πέρασε για τον συνεργάτη της παρουσιάστριας Στέφανο Κωνσταντινίδη και μετά την αρχική έκπληξη η συζήτήση τους συνεχίστηκε με τα τυπικά.

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα ανέφερε ακόμη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν εκεί με τους στενούς του συνεργάτες και σχεδίαζαν τις επόμενες περιοδεείες του υποψήφιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στην επαρχία.

Το story της Κατερίνας Καινούργιου για τον Στέφανο Κασσελάκη

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ