23.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Η υποστελέχωση του νοσοκομείου Ρεθύμνου και του Βενιζελείου στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη

Ημερομηνία:

Τα προβλήματα από την υποστελέχωση αλλά και την συνεχιζόμενη λανθασμένη πολιτική της Κυβέρνησης ΝΔ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στο Βενιζέλειο – Πανάνειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αναδεικνύει με την κατάθεση της επιστολής της Διεύθυνσης Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου – Πανάνειου Νοσοκομείου Ηρακλείου ως Αναφοράς προς τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χάρης Μαμουλάκης.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, της Διεύθυνσης Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου – Πανάνειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, η μετακίνηση με «εντέλλεσθαι» του Διευθυντή Παθολόγου, του Διευθυντή Α’ Παθολογικής και του Διευθυντή Β’ Παθολογικής για την κάλυψη εφημεριών στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, επιδεινώνει τα προβλήματα λειτουργίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου χωρίς να επιλύει τα προβλήματα του Γ.Ν. Ρεθύμνου. Πιο συγκεκριμένα, στο έγγραφο αναφέρεται ότι στο Υπουργείο Υγείας είναι γνωστή από 6ετίας τουλάχιστον η ανεπαρκής στελέχωση του Γ.Ν. Ρεθύμνου από παθολόγους και άλλες ειδικότητες ενώ για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο τονίζεται ότι τουλάχιστον 7 κλινικές – συμπεριλαμβανομένης και της Παθολογικής – βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση από πλευρά στελέχωσης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ζητάει ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό σχετικά με τι προτίθεται να πράξει για το συγκεκριμένο θέμα.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...