Η χειρότερη Δευτέρα για τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας

Κανένα σχόλιο

Συναγερμός σήμανε από τα σημερινά κρούσματα, καθώς δεν προκύπτει απλώς αύξηση κρουσμάτων σε σχέση με τις προηγούμενες Δευτέρες, αλλά όπως επισήμαναν ειδικοί στο Tvxs.gr πρόκειται για τη χειρότερη Δευτέρα από την αρχή της πανδημίας, γεγονός που αν δεν συνδέεται με κάποια ετεροχρονισμένη καταγραφή κρουσμάτων ή κάποια διαφοροποίηση στον τρόπο μέτρησης – καταγραφής, τότε εντείνει τις ανησυχίες για τη διασπορά στις ημέρες του Πάσχα. Είναι ενδεικτικό πως για δεύτερο 24ωρο καταγράφεται αντιστροφή της πτωτικής τάσης που είχε σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα.

Ειδικότερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για σήμερα Δευτέρα, 10 Μαΐου, 1904 κρουσματα. Ενδεικτικά υπενθυμίζεται πως ακόμη και την εβδομάδα των αρνητικών ρεκόρ, με πάνω από 4.000 κρούσματα, στα τέλη Μαρτίου, η Δευτέρα εκείνης της «μαύρης» εβδομάδας είχε περίπου 1.700 κρούσματα. Επίσης, σχετικά με το τελευταίο μήνα, τη Δευτέρα 19 Απριλίου είχαν καταγραφεί 1.607, στις 26 Απριλίου 1.317 και τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2.046, αλλά με τη μέτρηση να αφορά 48ωρο και όχι 24ωρο. Μάλιστα ο αριθμός των 1.904 κρουσμάτων προκύπτει από έναν σχετικά χαμηλό αριθμό τεστ, όπως συμβαίνει κάθε Δευτέρα, περίπου 28.000 με αποτέλεσμα ο δείκτης θετικότητας να ανέλθει στο 6,77%.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live